Vyhľadávanie

Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj

Ženy Leopard Bikín Vysoký V Strede Zúžený Sexy Plavky Krížové Popruhy Späť Dva Kusy 2023 Hot Predaj Solid Black/White Plavky

  • ( 0 Recenzie )
  • €99.48
  • €198.97
  • Kategória: Dámske Oblečenie
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: w417626

Popis

Ženy Leopard Bikín Vysoký V Strede Zúžený Sexy Plavky Krížové Popruhy Späť Dva Kusy 2023 Hot Predaj Solid Black/White Plavky

2023 Nový Príchod & Hot Predaj, Garancia Vysokej Kvality, Kúpiť S Dôverou.

Balenie Obsahuje: 1 * Bikini Set

Veľkosť Grafu, Aby to pre vás jednoduchšie vybrať veľkosť, to je tabuľka ako pre telo, meranie, nie pre plavky merania.Prosím opatrenie vaše poprsie a bedrového kĺbu, porovnať svoje merania na veľkosť grafu, si najbližšie veľkosť, ak nie tak blízko, veľkosť, zvoľte si menšiu veľkosť, pretože naše plavky sú vo vysoko elastický, tesný je berrer ako voľné.

e.g.ak vaše poprsie 95 cm, hip 105 cm, budete musieť zvoliť veľkosť M,; ak vaše poprsie 105 cm, hip 105 cm, najlepšie sa hodí je veľkosť L.

Informácie O Produkte

Poznámka:

Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie v dôsledku mnohých faktorov, ako sú napríklad počítačové obrazovky rozlíšenie, jas, kontrast, atď.Dúfam, že pochopenie.

Doprava:

1) Objednávka bude odoslaná v priebehu 48 hodín po zaplatení comfirmed, veľmi málo položky potreby 3-5 pracovných dní procesu.

2) cena alebo náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ich ciel, ale hlavne balíky sú bez cla.

3) spolupracujeme s mnohými kvality logistických spoločností, ktoré dosiahnu väčšina krajín v rámci 5-30 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 90 dní.Úradný sledovanie webových stránok: https://global.cainiao.com/.

--Prepravné spôsobom "Cainiao Super Hospodárstva' & 'Cainiao Urýchlené Ekonomiky" sa ekonomika dopravy, ktoré sú lacné, dlhú dobu prepravy, ale nemôže byť sledované.Hlavne dodacia lehota je o 20-90 dní.Prosím neotvárajte sporu pred 2 mesiacov po balík dodáva.

--Prepravné spôsobom "www.ubytovanieseewald.sk Šetrič Doprava' & 'www.ubytovanieseewald.sk Štandardná Doprava" sa rýchlo poštovné a môžu byť sledované, hlavne dodacia lehota je o 5-25 dní.Veľmi málo balíky oneskorené, prosím trpezlivosť & dávať pozor na sledovanie.

4) z Dôvodu existuje mnoho kvapka loď objednávky každodenné, prepravujeme balíky bez akéhokoľvek našom obchode informácie, propagácie alebo logo značky, ak potrebujete značky, prosím zanechať správu, aby poznámky pri objednávke.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ:

Sľubujeme, že vaše peniaze späť, ak položku, ktorú ste dostali, nie je, ako je popísané, alebo ak tovar nie je dodaný v rámci Ochrany kupujúcich obdobie.Môžete dostať náhradu do 15 dní po nárok proces končí.Táto záruka je navyše a neobmedzuje vaše zákonné práva spotrebiteľa, ako udelené všetky povinné zákony a predpisy platné vo vašej krajine.

1) Informujte Predávajúceho - Ísť na históriu svojich objednávok a vyberte položku.Diskutovať o probléme s predávajúcim a vidíte možné riešenia.

2) platí pre Vrátenie - Ak nemôžete prísť k mimosúdnej dohody po kontaktovať predávajúceho, jednoducho zvýšiť nárok po otvorení sporu do 15 dní po doručení vašej objednávky alebo na konci balenia doručenia potvrdenia obdobie (ako je uvedené vo vašej objednávke, podrobnosti).

3) Získať Peniaze Späť do 15 Dní - Väčšina predajcov sa vrátiť peniaze do 15 dní, avšak; ak to nie je vyriešené, môžete sa obrátiť na www.ubytovanieseewald.sk z objednávky detail strane vyústením spor.

Vracia & Náhrady:

Predajcovia, že ponúka "bez Návratu" service bude mať "Zadarmo Vrátiť' ikonu na ich položka " na stránke detailov.S "bez Návratu" service, dostanete 15 dní (v hornej časti, on-time dodávky dátum) rozhodnúť, ak si chcete udržať alebo vrátiť vec z akéhokoľvek dôvodu, ako dlho ako oni sú nevyužité, neumytých a v ich pôvodnom stave – kompletné originálne balenie, značky, atď.Je to jednoduché a rýchle:

1) Jednoduché - Návrat položky lokálne a jednoducho: najprv si návratový kód alebo označenie, druhý, počkajte, kým sa dvere-na-dvere vyzdvihnutie služby alebo sa váš balíček do určeného servisného bodu a, po tretie, napokon, čakať na miestnej skladu na potvrdenie prijatia vráteného balíka.Nezabudnite na tlačidlo "Návrat Tovaru" pri otvorení sporu.

2) Rýchlo - Vrátenie bude vykonané na vás, akonáhle sme potvrdenie o prijatí vašej vrátené zásielky, ktoré spĺňajú podmienky na vrátenie dane.Položky budú spracované na miestnej skladu, namiesto toho, aby sa odošle späť predávajúcemu, je krajina pôvodu (e.g.V číne).

3) Služba Rozsah - Nie všetky krajiny majú Voľný Návrat servis.V súčasnosti podporované krajiny patrí pevniny území Spojených Štátov amerických, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Brazília a Izrael.

Okrem toho, nie všetky produkty na www.ubytovanieseewald.sk patrí bez Návratu služby.Predávajúci môže vybrať, či chcete ponúknuť túto ďalšiu službu.Predajcovia, ktoré ponúkajú Zadarmo Vrátiť služba bude mať označenie alebo ikonu na ich produkt na stránke podrobnosti potvrdzujúci táto služba je k dispozícii.

4) Vrátenie Zásielky Poplatok - Návrat balíkov prostredníctvom povereného miestne vrátiť služby prístupu, alebo cez dvere-na-dvere vyzdvihnutie služba je zadarmo.

Poznámka: môžete len tešiť jeden-čas bezplatné miestne vrátiť na jednu objednávku.Ak začnete viac vrátiť žiadosti podľa objednávku, môžete len tešiť bezplatné miestne vrátiť služby po, a iné vrátiť žiadosti môžete vychutnať miestne vrátiť služby, ale budete musieť uhradiť návrat poštovné náklady určené miestne spiatočná adresa.Preto, prosím, zvážte návrate spoločne produkty, aby sa vyhli plateniu, že dodatočné náklady na dopravu.


  • Vek : 25-34
  • Materiál : nylon, Spandex, Terylene
  • Mladý Štýl : Princezná Štýl
  • Pás : vysoký pás
  • Štýl : Mladý Štýl
  • Položka Druh : Bikiny Nastaviť
  • Pohlavie : ŽENY
  • Číslo Modelu : 1898-SY433007-672209396345
  • Dátum Vydania : Na jar roku 2023
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ : Tlač, LEOPARD
  • S Pad : Áno
  • Názov Značky : CXTAQV
  • CN : Futian
  • Podpora Typ : Drôt Zadarmo
  • Fit : Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie