Vyhľadávanie

Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj

Stepper Motor Krok Motorových Vodič Dlhú Životnosť Medené Cievky Rýchle Rýchlosti pre Tlačiareň

  • ( 0 Recenzie )
  • €44.15
  • €83.30
  • Kategória: Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: w414551

Popis

Stepper Motor Krok Motorových Vodič Dlhú Životnosť Medené Cievky Rýchle Rýchlosti pre Tlačiareň

Funkcie: 1. Rýchle Rýchlosť: rýchlosť pre každý začína.štart, rýchle zastavenie, dobré ovládanie výkonu, tieto akcie sú dokončené v priebehu niekoľkých strukoviny.Keď beží v určitom frekvenčnom rozsahu, žiadny pohyb, stratí krok.Veľmi účinné!

2. Stabilný Výkon: motor bol testovaný na rôznych modelov, ako napríklad KOSSEL, pre PRUSA13, pre ULMAKER, atď.Môžete ho používať s dôverou!

3. Kremíkové Ocele Rotor: rotora tohto kroku motorových ovládač je vyrobený z najlepších kremíka oceľ materiál na svete.S veľkými torzia, stabilný výkon, nízka hlučnosť, produkt má dlhú životnosť.

4. Medené Cievky: Vyrobené z čistej medi, výkon motora je ako tečúca voda, silné a stabilné.S 3 vrstvy laku, táto cievka môže účinne izolovať prachu a životnosť je 10 krát ako bežných náterov!

5. Medzinárodný Štandardný Dizajn: Navrhnuté podľa medzinárodných štandardov, tento krok motorových vodič má kompaktná konštrukcia, ľahká inštalácia a spoľahlivá prevádzka.

Špecifikácia:

Typ Položky: Krok Motora

Krok Parametre Motora:

Krok Uhol: 1.8°±0.09%

Počet Fáz: 2 Fázy

Menovité Napätie: DC2.55V

Menovitý Prúd alebo Fázy: 1,5 A

Motor Ovládač Parametre:

Položka Číslo Modelu: SD42

Disk Prúd: 1.0-4.2 A

Vstupný Signál Napätie: DC20-50

Vstup Pulzná Frekvencia: 1-200 TISÍC(HZ)

Vstup Impulzu Šírka: 250-5E+8(NS)

Zoznam balíkov: 1 x Krok Motora

1 x Motorových Vodič

Ako používať:

Zúčastniť sa produktu a nainštalovať ho na použitie.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.ubytovanieseewald.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!


  • Typ Motora : Iné
  • Názov Značky : WALFRONT
  • Pôvod : Kontinentálna Čína

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie