Vyhľadávanie

Predaj

5 KS-20PCS AOTF12N65 TF12N65 NA-220F 12N65 12A/650V nové pole účinok triode Zbrusu Nový a originálny

  • ( 0 Recenzie )
  • €54.16
  • €65.25
  • Kategória: Elektronické Príslušenstvo A Komponenty
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: w11257

Popis

o nás

Ponúkame na predaj úplne nové produkty priamo z výroby.

Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte prostredníctvom "TradeManager" alebo "Ponuka Správu".Sme sa dostať späť k vám v priebehu 1 pracovného dňa alebo menej.Uveďte prosím vaše číslo objednávky vo všetkých komunikácie.

zásielky

Pri objednávke, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane poštovného.Po zaplatení je ukončená, budeme loď položky do 7 dní.

My len loď do objednávky adresu.Pred vykonaním platby, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

Nemáme loď na víkendy alebo štátne sviatky.

V dôsledku rozdielov v colné odbavenie čas v rôznych krajinách/regiónoch, nemôžeme zaručiť, doba dodania vo všetkých medzinárodných tovaru, ktoré môžu ovplyvniť rýchlosť kontrola výrobkov.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci musí byť zodpovedný za všetky ostatné colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane dovážaného do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť spoplatnené pri dodaní.Pre odmietnutý tovar, nebudeme vrátenie prepravného.Prepravné náklady neobsahujú žiadne dovozné dane, a kupujúci je zodpovedný za ciel.

Návrat

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom.

Ak ste produkt vrátiť do 15 dní po obdržaní to z akéhokoľvek dôvodu, my vám vrátime vám peniaze.Avšak, je kupujúci by mal zabezpečiť, aby sa vrátil položky zostanú v pôvodnom stave.Ak položka je poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej spoločnosti, na kompenzáciu za poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedný za náklady na prepravu vráteného tovaru.

Záruka a údržba

Ponúkame 1 mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže žiadať náhradu do 15 dní po obdržaní tovaru.Kupujúci je povinný produkt vrátiť na nás v pôvodnom stave a znášať náklady na prepravu vráteného výrobku.

Poskytujeme tiež 12 mesiacov zdarma na údržbu.Kupujúci je povinný produkt vrátiť na nás v pôvodnom stave a znášať náklady na prepravu vráteného výrobku.

Ak všetky diely musia byť nahradené, kupujúci je povinný platiť pre časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením tovaru, prosím, potvrďte spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po odovzdanie veci na logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Po prijatí položky, budeme opraviť alebo nahradiť ju hneď, ako je to možné.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi projekty a služby, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a pridať 5 hviezdičiek.

Ak máte akékoľvek otázky o našich projektoch alebo služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.


  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : TF12N65
  • Stav : Nové

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie